Köpinformation

För att beställa ska du vara minst 18 år.


Vid eventuell tvist har Indiestry Distribution and Mailorder som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Utlandsleveranser

För information om leverans till utlandet. Se vår engelska köpinformation.

Beställning

Birdnest Records, org.nr: 556491-0973

Swishnummer: 1232201713

Internet: www.indiestry.se
E-post: info@indiestry.se
Brev: Birdnest Records, Järnvägsgatan 5, 73130 Köping

Leverans- och betalningsvillkor

Generella regler och villkor som gäller hos någon av våra leverans- och betalningspartners gäller även när du handlar från oss.

Pris

Samtliga priser är inklusive moms.

Frakt

Fraktkostnad anges alltid inklusive moms och inga andra kostnader tillkommer.

Leveranssätt

Vi skickar alla ordrar som brev. Du kan även komma till vår butik Musikkällan på Järnvägsgatan 5 i Köping.


Betalsätt

Vi tar enbart betalt i förskott via kontokort eller paypal.

Leveranstid

Lagerförda varor skickas normalt inom 1 - 5 vardagar. Leveransföretagens leveranstid tillkommer. Vid hög orderingång kan leveranstiden bli något längre.

Om vi inte håller den utlovade leveranstiden har du rätt att häva köpet. Om du har betalat i förskott betalar vi tillbaka köpesumman inom 20 dagar efter hävningen av köpet.

Förhandsbokningar/ej releasede artiklar

Det är möjligt att göra förhandsbokningar på produkter som ej är släppta. Vårt mål är att skicka dessa produkter så att du har dem på releasedagen. Vi kan inte alltid med säkerhet säga exakt när releasedatum sker då det är relativt vanligt att releasedatum flyttas av bolagen av olika anledningar.
När en beställning görs som innehåller en artikel som inte är releasad, kommer övriga artiklar på ordern att skickas samtidigt som den förhandsbokade varan.

Begränsade utgåvor

Vi reserverar oss för eventuell oförutsedd begränsning i tilldelning eller slutförsäljning av produkt från leverantörens sida.

Garantier

Naturligtvis har du garanti på alla produkter du köper hos oss. Minst 1 års garanti på samtliga produkter oavsett om du är privatperson eller företagskund. Alla eventuella garantier gäller i Sverige. Om du åberopar garanti ska du kontakta oss. Vid reparation hänvisar vi till lokalt auktoriserat serviceställe eller förser dig med ett förbetalt adresskort. Beror felet på yttre påverkan, får du betala reparationskostnaden efter att du godkänt ett kostnadsförslag. Skulle du välja att inte reparera varan får du betala undersökningskostnaden. Föreligger inget fel får du betala undersökningskostnad och frakt.

Reklamationer

Alla reklamationer (skadade eller felaktiga varor) görs enklast skriftligt snarast efter mottagen leverans.


Ångerrätt

Distanshandelslagen (2000:274) ger dig möjlighet att ångra köp inom 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa den dag du tar emot varan och informationen om ångerrätten (baksidan på följesedeln). Enligt EU:s konsumenträttighetsdirektiv (2011/83/EU) skall varan vara återsänd inom 14 dagar efter att du utnyttjar ångerrätten.

Returfrakten betalar Du själv.

Förseglade produkter ska returneras i obruten förpackning. Övriga produkter har du rätt att öppna för att kontrollera varans funktion. Om varan är mer använd än vad som behövts för att kontrollera varans funktion kommer ersättning för värdeminskning att faktureras alternativt dras från det belopp som återbetalas.

Ångerrätten är inte tillämplig för företag.
Indiestry reserverar sig för tryckfel samt ev. slutförsäljning av vissa varor. Indiestry förbehåller sig rätten att godkänna order.PayPal